Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Curling Clinic

//Curling Clinic
Curling Clinic2019-08-30T08:45:40+00:00

Bedrijfsuitje Curling Clinic

Een groepsuitje voor jong & oud!

Een curling clinic is zeer geschikt als teambuilding activiteit!

Ben jij op zoek naar een sportief groepsuitje waarbij gezelligheid en samenwerking(teambuilding) voorop staan? Dan is een curling clinic het aangewezen uitje! Het spel curling kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom zeer geschikt als groepsuitje voor onder andere bedrijven, scholen (sportdagen) en families. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is voor ons, wordt de clinic uitsluitend verzorgd met officiële curling materialen.

De curling clinic

Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 4 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de roos te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dicht bij hun doel te brengen. Daarbij is het toegestaan om de stenen van de tegenstander weg te spelen.

Curling Clinic Prijsopgave

Wat houdt de curling clinic in?

Nadat we de technieken, de spelregels en de strategie van curling hebben uitgelegd, zijn jullie klaar voor het spelen van een toernooi. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat dus deze activiteit is ideaal voor wanneer jij de teambuilding tussen jouw collega’s wilt versterken.

Curling Clinic in Den Haag

De clinic kan georganiseerd worden op curlingbaan in Den Haag. Een clinic duurt ongeveer 60 tot 120 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen.

Tarief Curling clinic à € 29,50 p.p.

Een clinic is € 29,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Bespreek de mogelijkheden met onze ervaren medewerkers. Vul het reactieformulier hieronder in met jouw vraag of bel direct 070 – 392 75 76.

Curling Clinic Prijsopgave

Versterk de band tussen alle collega’s

Boek nu een curling clinic !

  • Duur: Vanaf 60 minuten
  • Minimum: 8 personen
  • Leeftijd: Vanaf 14 jaar
  • Seizoen: Oktober t/m maart
  • Prijs: Vanaf € 29,50 per persoon
  • Tip: Sport- of wandelschoenen & makkelijk zittende kleding.
Curling clinic

Curling Clinic Prijsopgave

Vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan voor de Curling Clinic.

    Curling Clinic