Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Partners

/Partners
Partners2019-02-08T13:23:13+00:00

Wij verzorgen onze evenementen met vaste parters

Om de kwaliteit hoog te houden en te zorgen dat wij voor u een fantastisch dagje uit kunnen verzorgen, werken wij samen met vaste partners! Deze partners zijn:

Strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen

Evorsa

Evorsa is het evenementenbureau voor het organiseren van evenementen en sportieve activiteiten in de regio Den Haag. Wij helpen u bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje, kinderfeestje of groepsuitje voor jong en oud, sportief of niet! Zowel in de winter als in de zomer.

BEKIJK WEBSITE
Strandrestaurant Blue Lagoon in Scheveningen

BOK Den Haag

BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat!

BEKIJK WEBSITE
Strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland

De Uithof

De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sportcentrum. Het aanbod van De Uithof werd met een sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, lasergamearena, airsoftarena en een sportschool uitgebreid. De Uithof is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie.

BEKIJK WEBSITE

Een fantastisch dagje uit!

Wij horen graag uw wensen, zodat wij u een voorstel op maat kunnen doen. Neem nu contact op met Bedrijfsuitje Scheveningen en bekijk wat wij u kunnen bieden voor een fantastisch dagje uit!

NEEM CONTACT OP