Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Workshop zandsculpturen

//Workshop zandsculpturen
Workshop zandsculpturen2019-02-08T13:53:13+00:00

Groepsuitje Zandsculpturen maken

Workshop zandsculpturen maken!

Bij een workshop zandsculpturen maken, leert u een andere kant van uzelf en van elkaar kennen. In combinatie met de omgeving is dit een unieke belevenis. U zult versteld staan hoe creatief u bent en hoeveel gelijkenis u zult zien met uw ontwerp.

Wat houdt de workshop in?

Samen met de instructeur wordt eerst een ontwerp en schets gemaakt. In principe is vrijwel elke vorm mogelijk om te maken, mits deze niet te hoog wordt. Na het ontwerp zal men aan de slag gaan met het maken van de zandsculpturen.

Geschikt voor ieder groepsuitje

Zandsculpturen maken is perfect voor de bevordering van teambuilding. Een workshop zandsculpturen bouwen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een minder actieve activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of als teambuilding activiteit. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal is 50 personen

Geschikt voor ieder bedrijfsuitje

Workshop op diverse locaties

De workshop zandsculpturen maken kan op elk strand georganiseerd worden, dus ook op uw favoriete strand namelijk Scheveningen. De workshop duurt ongeveer 90 minuten.

Workshop à € 19,50 p.p.

De workshop zandsculpturen bouwen kost € 19,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Bedrijfsuitjescheveningen. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 – 392 75 76.

Zandsculpturen

Perfect voor de bevordering van teambuilding

Workshop zandsculpturen!

  • Duur: 90 minuten
  • Minimum: 8 personen
  • Maximum: 50 personen
  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Seizoen: Mei t/m september  Boek in de winter de ijssculpturen
  • Prijs: € 19,50 per persoon
OFFERTE AANVRAGEN

Meer uitjes op het strand..

Kiten in Scheveningen
KITEN
workshop ijssculpturen in scheveningen
Ijssculpturen