Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Workshop cocktails maken

//Workshop cocktails maken
Workshop cocktails maken2019-08-28T13:38:51+00:00

Workshop cocktails maken het lekkerste uitje!

Het lekkerste uitje in Scheveningen

Beachvolleybal staat voor teambuilding en gezelligheid op het strand!

De workshop cocktails maken is een hele populaire workshop in Scheveningen voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vriendengroep die iets speciaals willen doen. Tijdens deze leuke, lekkere en gezellige cocktail workshop leer je hoe je de cocktails maakt en mag je er natuurlijk ook van genieten. Een cocktail is een stukje kunst op zich, sommigen worden gestirred maar anderen worden geshaked. Bij een aantal cocktails vind je alleen dranken als ingredient en bij andere cocktails gebruik je weer fruit of citrus vruchten als 1 van de ingrediënten.

De workshop cocktails maken duurt ongeveer tussen 1,5-2 uur en zal begeleid worden door 1 van onze ervaren cocktailshakers. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie na deze cocktail workshop, de cocktails ook thuis kunnen maken en anderen imponeren met jouw skills!

Workshop Cocktails Maken Prijsopgave

Het gevoel van de workshop cocktails maken

Bij een cocktail denkt men natuurlijk aan zon, zee & strand, lekker genieten van je cocktail met een zomers gevoel op een heerlijk terras. Wij proberen daarom altijd zoveel mogelijk de workshop cocktails maken in de zon aan het strand of op een terras van Scheveningen te geven, want er is niks beter dan het maken en genieten van cocktails dan in de zon met een mooi uitzicht op zee of met de voeten in het zand.
De enige juiste locatie om een workshop cocktails maken te doen, is natuurlijk aan het strand van Scheveningen!
Op onze locaties, vind je al deze belevenissen terug. Deze strandrestaurants stralen een “good feeling” uit en dit zul je gelijk merken wanneer je op bij het restaurant arriveert.

Even Proeven natuurlijk!

Natuurlijk wil je weten of “het cocktails maken” jouw goed afging. Er is natuurlijk maar één manier om hierachter te komen en dat is proeven, want tijdens dit bedrijfsuitje mag natuurlijk gewoon gedronken worden! Hier wordt dan ook tijd voor ingeruimd en dit is gelijk een mooi moment om lekker als collega’s in een gezellige sfeer te genieten met elkaar bij te kletsen. Zo ga je samen drie cocktails maken en natuurlijk drink je ze allemaal op om een goed oordeel over jouw cocktail shaken te kunnen geven.

Gezelligheid in Scheveningen

Niks zo gezellig als samen iets nieuws te leren, elkaar te assisteren en uiteindelijk allemaal van een overheerlijke zelfgemaakte cocktail te kunnen drinken en genieten.

Vanaf 10 personen.

Workshop Cocktails Maken Prijsopgave

Het lekkerste uitje op het strand van Scheveningen

Workshop cocktails maken !

  • Duur: Vanaf 60 minuten
  • Minimum: 10 personen
  • Maximum: 100 personen
  • Leeftijd: Vanaf 21 jaar
  • Seizoen: Hele jaar door te boeken
  • Prijs: € 27,50 per persoon
Workshop cocktails maken

Workshop Cocktails Maken Prijsopgave

Vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan voor de Workshop Cocktails maken.

    Cocktail shaken Scheveningen