Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Jutterskunst Scheveningen

//Jutterskunst Scheveningen
Jutterskunst Scheveningen2019-08-30T08:05:43+00:00

Maak een eigen kunstwerk van aangespoelde materialen!

De workshop jutterskunst

Creativity is not a competition!

De creatieve workshop Jutterskunst start met een wandeling op het strand. Jullie lopen langs de vloedlijn en verzamelen alle materialen die jullie tegenkomen om een kunstwerk van te maken. Aangespoeld hout, doppen, flessen, touw, netten, schelpen en allerlei andere bijzondere materialen die op het strand zijn aangespoeld, vormen de basis voor jullie eigen kunstwerk. Als heuse jutterkunstenaars gaan jullie met alle vondsten aan de slag, lekker op het terras in de zon. Jullie worden begeleid door professioneel kunstenaar Ed Oosterhoorn. Ed geeft jullie instructies, begeleid jullie met vragen en heeft zelf ook vele voorbeelden bij zich. Iedereen werkt individueel aan z’n eigen kunstwerk en je gaat altijd met een resultaat naar huis. Wie van jullie maakt het mooiste jutterskunstwerk? De jury, bestaande uit de deelnemers in de groep zelf, bepaalt de winnaar! 

Jutterskunst Scheveningen Prijsopgave

Jutterskunst in Scheveningen

De creatieve workshop Jutterskunst vindt plaats bij strandpaviljoen DownUnderBeach gelegen op het Zwarte Pad. De workshop duurt ongeveer 120 minuten.  

Workshop Jutterskunst à € 32,50 p.p.

Jutterskunst kost € 32,50 per persoon, inclusief btw, materialen, uitleg en begeleiding van kunstenaar Ed Oosterhoorn. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van bedrijfsuitjescheveningen. Vul het contactformulier hieronder in met jouw vraag of bel direct070 – 392 75 76. 

 

Jutterskunst Scheveningen Prijsopgave

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven!

Jutterskunst

  • Duur: 120 minuten
  • Minimum: 10 personen
  • Maximum: 40 personen
  • Leeftijd: n.v.t.
  • Seizoen: april t/m september
  • Prijs: € 32,50 per persoon
bumperball voetbal

Jutterskunst Scheveningen Prijsopgave

Vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan voor Jutterskunst in Scheveningen.

    Jutterskunst