Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Crazy Beachgames

//Crazy Beachgames
Crazy Beachgames2019-02-08T13:48:03+00:00

Een groepsuitje in zomerse sferen!

Een groepsuitje in zomerse sferen!

Crazy Beachgames zijn een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Voor kleine en grote groepen

De Crazy Beachgames van Bedrijfsuitjescheveningen zijn zowel voor kleine als grote groepen een gegarandeerd succes! Het minimale aantal deelnemers is 20 personen, het maximale aantal is 200 personen. Voor groepen groter dan 200 personen maken wij een offerte op maat.

De Crazy Summer Beach Games zijn gegarandeerd een succes!

Diverse locaties mogelijk

Afhankelijk van de grootte van de groep duurt de activiteit ongeveer 60 tot 150 minuten. De Crazy Beachgames kunnen op diverse locaties georganiseerd worden. Voorbeelden hiervan zijn het strand van Scheveningen, op het kunstgras bij de Uithof in Den Haag of op uw eigen locatie.

Crazy Beachgames à € 22,50 p.p.

De kosten van de Crazy Beachgames bedragen € 22,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Bedrijfsuitjescheveningen. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 – 392 75 76.

Crazy Beachgames

Een teamuitje vol plezier

Zomerse Beach games bij Bedrijfsuitje Scheveningen!

  • Duur: Vanaf 60 minuten
  • Minimum: 20 personen
  • Maximum: 200 personen
  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Seizoen: Mei t/m september
  • Prijs: € 22,50 per persoon
OFFERTE AANVRAGEN

Meer uitjes op het strand..

Kiten
KITEN
Workshop Ijssculpturen
Ijssculpturen