Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Boogschieten

//Boogschieten
Boogschieten2019-08-30T08:42:27+00:00

Boogschieten: ben jij de nieuwe Robin Hood?

Boogschieten: een groepsuitje vol spanning!

“Iedereen kan meedoen, gaan jullie de uitdaging aan?”

Deze workshop is dé uitkomst voor een spannend bedrijfsuitje in Den Haag en omgeving. Leuk als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje! Boogschieten is een concentratiesport, waarbij de deelnemers over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Het is niet altijd de jongste of de sportiefste die het toernooi winnend afsluit. Het is de deelnemer met die het beste met druk om kan gaan!

De workshop bestaat uit:

Na het aanleren van de basistechnieken en een aantal oefenrondes, begint het toernooi. Los van de eindoverwinning is er voor iedereen sprake van een succesbeleving doordat de individuele scores vaak verbeteren tijdens de workshop.

Boogschieten Prijsopgave

Boogschieten in Den Haag.

Dit bedrijfsuitje kan georganiseerd worden bij de Uithof in Den Haag en duurt ongeveer 60 minuten. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal is 50 personen. Boogschieten is tevens mogelijk op locatie, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Deze workshop is € 17,50 p.p.

Deze workshop is € 17,50 per persoon, inclusief btw, materialen en begeleiding. Wilt u deze activiteit op een andere locatie dan zijn andere tarieven van toepassing, vraag hiervoor een offerte aan. Bespreek de mogelijkheden met onze enthousiaste medewerkers. Vul het reactieformulier hieronder in met jouw vraag of bel direct 070 – 392 75 76.

Boogschieten Prijsopgave

Pijl en boog voor echte strijders

Boogschieten in Den Haag?

  • Duur: Vanaf 60 minuten
  • Minimum: 8 personen
  • Maximum: 50 personen
  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Seizoen: Deze workshop kan het hele jaar geboekt worden
  • Prijs: € 17,50 per persoon
boogschieten Den Haag

Boogschieten prijsopgave

Vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan voor Boogschieten.