Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Big Sup Scheveningen

//Big Sup Scheveningen
Big Sup Scheveningen2019-08-30T08:40:00+00:00

Een unieke sensatie op zee!

Ga met 8 vrienden het avontuur aan op de Big Sup!

“Een fantastisch avontuur op zee, durven jullie het aan?”

De BIG SUP, the mothership of all Sup’s is een unieke sensatie op zee! De BIG SUP is een Sup waar je met 8 vrienden of collega’s tegelijkertijd op kunt suppen. Door goed samen te werken kan het avontuur op zee beginnen, waarbij zelfs het pakken van golven tot de mogelijkheden behoort! Een geweldige ervaring voor elke vrijgezellendag of ander groepsuitje! 

De workshop Big Sup 

Na een korte instructie, gaan jullie onder begeleiding van een ervaren instructeur de zee op. Voor grote groepen is het super leuk om de BIG SUP de combineren met onze individuele SUP’s. We splitsen de groep in 2-en en halverwege de clinic ruilen jullie om.

Big Sup Scheveningen Prijsopgave

Big Sup in Scheveningen

De workshop Big Sup vindt plaats bij strandpaviljoen DownUnderBeach gelegen op het Zwarte Pad. Tijdens jullie wateractiviteit kunnen jullie gebruik maken van al hun faciliteiten, zoals toiletten, pashokjes, douche (warm water) en lockers voor waardevolle spullen. Handig om zelf mee te nemen: handdoek en badkleding. De clinic duurt ongeveer 90 minuten.  

Weersomstandigheden 

Voor een avontuur op de BIG SUP zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, de wind en de golven. Maar jullie activiteit kan altijd doorgaan! Als er te hoge golven zijn voor de BIG SUP, gaan we bodyboarden of golfsurfen.

Big Sup Scheveningen Prijsopgave

90 minuten Big Sup

Dit groepsuitje duurt 90 minuten en is geschikt voor 8 tot 25 deelnemers.

Workshop Suppen à € 25,00 p.p.

De workshop Big Sup kost € 25,00 per persoon, inclusief btw, materialen (wetsuits) en instructeur. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van bedrijfsuitjescheveningen. Vul het reactieformulier hieronder in met jouw vraag of bel direct 070 – 392 75 76. 

Big Sup

  • Duur: 90 minuten
  • Minimum: 8 personen
  • Maximum: 25 personen
  • Seizoen: april t/m september
  • Prijs: € 25,00 per persoon
beach bootcamps scheveningen

Big Sup Scheveningen prijsopgave

Vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan voor Big Sup in Scheveningen.