Het grootste aanbod bedrijfsuitjes op Scheveningen! | info@bedrijfsuitjescheveningen.nl

Beachvolleybal

//Beachvolleybal
Beachvolleybal2019-02-08T13:46:03+00:00

Beachvolleybal het bekendste stranduitje

Een actief groepsuitje op het strand!

Wilt u een actief groepsuitje organiseren op het strand? Kies dan voor beachvolleybal! Bij Bedrijfsuitjescheveningen wordt deze strandactiviteit ook  ingezet als onderdeel van beach games of we kunnen ook een toernooi organiseren! De toernooien zijn een mix van actief bezig zijn, teambuilding en genieten van het strand.

Voor jong & oud

U hoeft geen sporttopper te zijn om plezier te hebben! Bijna iedereen kan meedoen en genieten. Deze twee aspecten plus het feit dat u op het strand bent, maakt dit een ideaal groepsuitje. Graag verwelkomen wij u op het strand voor een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest of familiedag.

Beachvolleybal staat voor teambuilding en gezelligheid op het strand!

Verschillende mogelijkheden

Deze strandactiviteit kan in de zomermaanden op verschillende locaties langs het strand van Scheveningen georganiseerd worden. De duur is afhankelijk van de grootte van de groep. De activiteit is minimaal 60 minuten.

Beachvolleyballen à € 14,95 p.p.

Deze strandactiviteit is € 14,95 per persoon, inclusief btw, materialen, begeleiding, speelschema’s en een beker voor het winnende team. Bespreek de mogelijkheden met de enthousiaste medewerkers van Bedrijfsuitjescheveningen. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 – 392 75 76.

Beachvolleybal

Teamwork op het strand

Beachvolleybal toernooi !

  • Duur: Vanaf 60 minuten
  • Minimum: 30 personen
  • Maximum: 200 personen
  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Seizoen: Mei t/m september
  • Prijs: € 14,95 per persoon
OFFERTE AANVRAGEN

Sportieve uitjes…

Obstacle Run
Obstacle Run
Crazy Beachgames
Crazy Beachgames